trött tjej

kom hem från jobbet för ungefär en timma sen, är helt slut i både kroppen och knoppen. funderar på att lägga mig i sängen och vila ett tag, kanske sätta på någon bra film? vi får se... ikväll ska jag träffa ida, men hon slutar inte förrän 7 så det blir någon gång efter det!

håller även på att leta resor för fullt, men nu orkar jag inte mer. har letat för mycket känns det som. förövrigt jobbar jag både imorgon och onsdag, men är ledig torsdag och fredag, ska nog träffa nican någon utav dagarna, sweet.

nej nu ska jag lägga mig i sängen, puss

UTOMLANDS!!!!

jag och min älskling ska åka utomlands. typ i mitten av juli, ensamma. kommer bli helt underbart!

jobbjobbjobbjobb

fick jobba över 3 timmar, så jag kom hem runt tio snåret. nu ska jag hoppa i sängen och sova gott för ska snart upp igen. börjar klockan åtta imorgon och jobbar till sex. då ska jag åka hem till prinsen min. hörs senare. pussss

nu drar jag till jobbet.


HAHAHA

- är jag äventyrlig, geni, bra på att kyssas, musikalisk eller atletisk?
- inte bra på att kyssas iallafall!
- men det tar jag...
- men älskling tänk om du inte är det?
- men baby... jag är det!

just nu

igår var jag ute på en mysig promenad med nican. underbart! imorgon ska jag jobba och känns ju dock inte lika kul, hmm... jobbar dessutom det sena passet vilket är ännu tråkigare. sen efter det ska jag bara ta det lugnt se vad som händer.. just nu sitter jag och letar resor, underbart! pussss

min helg

fredag: jobbade mellan 7.30-18.00 alltså 10,5 timmar. det var det mest slitsamma passet i hela mitt liv. jag sålde säkert 300 korvar! smsade lite med min älskling under tiden och han berättade att han åkt hem och sen en liten stund senare kommer pappa upp till jobbet och då kommer alex bakom, snacka om att jag blev chockad. blev hur glad som helst och förvånad, trodde verkligen att han hade åkt hem. sen när jag hade slutat, träffade jag matilda och nican och vi åkte till sätuna parken där alla från arlanda gymnasiet hade sin "avslutningsfest". va bara där en halvtimma typ, sen åkte jag till älsklingen och sov där.
lördag: vaknade upp hos min älskling och lite senare åkte vi och sökte jobb till alex, säger bara vilken fegis han är :) sötnosen då... sen åkte jag hem när älsklingen skulle spela match för att jag skulle till johanna på grillmys. det var verkligen jättemysigt och kvällen slutade med att vi tittade på mr & mrs smith. underbar film.
söndag: vaknade ungefär klockan 6 på morgonen av att älsklingen kom och överraskade mig, låg och sov och han kom och kröp ner hos mig, han somnade direkt och jag låg och höll om honom ett tag. det var mysigt, blev så glad att han kom! sen vid 11 åkte vi och tittade på min match, slutade 3-2 till oss, härligt! fortfarande serieledare! :) nu är vi hemma hos mig och ska alldeles snart spela lite bingolotto.


underbar dag

skolavslutning imorse, med jordgubabr och kladdkaka, mums! sen åkte jag och nickan till rotebro ip och låg och solade medan alex och några kompisar till honom spelade fotboll. det var jättevarmt och skönt. sen åkte vi hem till rosersberg, jag och älskling gick hit och nickan hem till sig. min baby somnade i sängen ett tag och nu snart ska vi laga mat och ikväll tror jag att vi ska ta det lugnt, eller jag ska iallafall det, eftersom jag jobbar 7.30-18.00 imorgon. får se vad min baby hittar på. ha en fortsatt bra dag, pusss

omfg

Ardi Rizal, 2, fick en första cigarett av sin pappa när han
Helt jävla sjukt. en två årig liten
pojke röker 40 cigaretter om dagen.
vart är världen påväg?

-

att du fortfarande inte kan sluta tänka och prata om mig

skulle lika gärna kunna säga...

SOMMARLOV nu, det är bara några timmar kvar tills vi har officiellt sommarlov. det är underbart! mitt sommarlov i år kommer vara så grymt och längtar galet till hultsfred med alla underbara vänner. justja, är hel nöjd med mina betyg, inga G:n, amazing! 

nu ska jag gå ner och ta en grape, och kurera mig. börjar bli så himla mycket bättre, har knappt ont i halsen längre och inga körtlar gör ont. just nu är allt underbart!

I love it when in the middle of our kiss I can feel you smiling


soolen

kom precis hem från ida, vi låg och stekte i solen, har fått färg och fräknar, underbart! nu ska jag nog ut och sätta mig ett tag till med pappa, älskar vädret. sjukt najs. ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, fixa lite grejer och sen prata i telefon med älsklingen.. nej nu måste jag gå ner innan det hinner bli kyligt.

tänk att man kan sakna en personlighet såhär mycket?



RSS 2.0